Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphoneon hogy lehet úgy...

Iphoneon hogy lehet úgy törölni a fotókat, hogy az icloudban megmaradjanak?

Figyelt kérdés

Nem tudok rájönni, telefonomról hogy tudom törölni a fotóimat enélkül hogy az icloudból törölje.

Köszönöm a segítséget!

2022. nov. 20. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Az icloud és a telefon szinkronizálva van! Ezért ha a telefonon törölsz valamit akkor az icloudban is, és fordítva is igaz. Törlés előtt ki kell kapcsolni a szinkronizációt, és ne is kapcsold vissza a szinkronizációt.
2022. nov. 20. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 Elvileg pont azért lenne az icloud, hogy ne a telefon tárhelye teljen meg, hanem iCloud-ban legyenek elmentve a fotók.

A cél az lenne, hogy a telefonnal fotózunk párat, majd felküldjük a felhőbe, így a telefonon már nem kell hogy foglalják a helyet.

Ezt a folyamatot naponta (pl. esténként) elvégezzük.

Ezek szerint ez felejtős?

2022. nov. 21. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia 2-es válasz író! Én voltam ez 1-es válszíró. Ez nem úgy működik. Hanem szinkron mentésben, és szinkron törlésbe van. Már ha be van kapcsolva a szinkronizálás. Alapban be van kapcsolva a szinkronizálás. Ezt ki lehet kapcsolni. De ha ki kapcsolod a szinkronizálást akkor a felhőbe / icloudba sem fogja feltölteni / szinkronizálni. Lényegében az icloud egy szinkron felhő tárhely. Arra az esetre ha újra kéne telepíteni a telefont, vagy ha új / másik apple terméket veszel akkor a másik apple terméken is elérhető legyen. Lényeg a szinkronizáción van! Illetve mint írtam ha több apple termékkel is rendelkezel akkor egy icloud regisztrációval mindegyik készüléken el tud érni az Icloudba mentett dolgokat. Ez nem csak az Apple Icloud, de a Huawei-nél is, és a Lenvo márkájú termékek icloudjánál is ez van. Lényegében ez egy szinkron felhő tárhely. Tehát még egyszer szinkron módban van, az iCloud és a iPhone / iPad.
2022. nov. 21. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Huawei-en működik a #2 kommentben leírt módon is.
2022. nov. 21. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es válaszíró! Le kelletett pontozzalak! Mert ez nem igaz. Több telefonom is volt vagy van. Huawei P10 Plus, Huawei P30 Pro, Honor 9, Honor 20 Pro, és most Apple iPhone 13 mini, és 9. generációs apple iPad. Szóval nem most jöttem le a felvédőről ahogy szokás mondani. És az van amit 3-as válaszomban leírtam. Szinkronizáció van! Az Icloud egy felhő alapú tárhely lényegében amely szinkronizációra és biztonsági mentésre szolgál. Lényegében az iCloud egy biztonsági mentést csinál a telefonodon lévő adatokról és képekről. Ha valamit ki törölsz az a másik helyen is ki törlődik. Illetve az apple icloudnak van egy lomtára, ahová a törléstől számított 29 napig még tárolja a törölt elemeket. És mint ilyen lomtár ugyan úgy működik mint a Windows lomtára is. Vissza is állíthatóak a képek belőle. Illteve végleg is törölhetőek az adatok és / vagy képek. Értsd már meg hogy szinkron tárhely az iCloud. Mivel ezt nem érted meg, igy le kelletett pontozzam a 4-es válaszodat. Hogy mire jó akkor a szinkron felhő alapú Icloud tárhely? Arra hogy bizonysági másolatot készítesz, és arra ha az adott gyártó cég jelen esetben másik Apple termékre is át tud menteni a képeket sms-eket és egyéb korábban is használt be állításokat és applikációkat. Ha ezt nem tudod meg érteni. Akkor nem tudok rajta segíteni.
2022. nov. 21. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Huawei tulajként mondom, hogy nekem vannak fotók a Cloudban, de a telefonon azok nincsenek rajta.

Bármikor tudok átpakolni fotót a HW Cloudba és bármikor le is tudom róla szedni.

Ez évek óta így működik.

2022. nov. 22. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!