Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki és miért hivogathat?

Ki és miért hivogathat?

Figyelt kérdés

4 napja kezdődött. Este 11kor csörgött a telefonom, nemzetközi hívás, tunéziából. Nem vettem fel

Másnap ugyan úgy este 10fele nemzetközi hívás, monaco.

Tegnap egy magyar szám, de kiírta a telefon, valószínű spam. Mondjuk ez emberi időben, délután.

Ma délelött újra. Nemzetközi szám, kiírta a telefo"potenciálisan csalás".

Most este ismér, most épp francia ország.

Honnan szerezhették mrg a számom? Ki lehet az és mit akar? Hogy tudom vajon ezeket megszüntetni, mert nagyon idegesít a dolog. Felvenni sosem merem.

2022. nov. 17. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

".... Még felvenni sem merem "

Miért nem merted felvenni? Nem tehet kárt benned egy telefonhívás. Felveszed, úgy mint máskor.

2022. nov. 18. 07:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem egy olyan történetet hallottam, hogy ha felveszik, akkor a hívott fél számláját terhelik meg. Ezért nem merem.
2022. nov. 18. 07:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Kamu sztorik voltak...
2022. nov. 18. 08:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Értem

Mindenesetre felvenni nem fogom, nekem nincs dolgom velük. De baromi idegesítő, hogy minden napra jut már 1 legalább

2022. nov. 18. 08:38
 15/16 anonim ***** válasza:
vedd fel
2022. nov. 18. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:

"ha felveszik, akkor a hívott fél számláját terhelik meg"

Ez egy terjedő butaság. Ha MO-n vagy a mo-i előfizetéseddel, nem fogsz fizetni.

2022. nov. 18. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!