Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak ha az új telefon...

Mit csináljak ha az új telefonom, egyszerűen nem érzékeli az SD kártyám?

Figyelt kérdés
Úgy kábé egy hónapja lecseréltem a telefonomat. Egy Samsung Galaxy A21s-em volt, és most egy A13-mam van. Az SD kártyán volt az összes zeném, és képem. Amikor beraktam a kártyát a telefonba nem csinált semmit, nem is írta ki hogy bent lenne, nem láttam a galériában semmi képet, se semmit. Azóta rengeteg mindent keresgéltem a neten hogy mi lehet a probléma. De semmit nem találok egyszerűen. Valakinek van valami tippje hogy mit próbálhatnék ki, vagy ilyesmi? Előre is nagyon szépen köszönöm!

2022. nov. 16. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kártyaolvasóval pc-re másold ást. formázd a kártyát ás másold vissza. Kivéve, ha a kártya titkosított.
2022. nov. 16. 19:33
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Jó helyre tetted? Nekem úgy működik első berakásnál Samsungon, hogy kiírja, hogy akarom-e engedélyezni a kártyát és csak utána működik.
2022. nov. 17. 07:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó helyre tettem,többször is megnéztem. De amikor berakom a kártyát nekem semmit nem ír ki.
2022. nov. 17. 15:13
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Számítógépen kell megnézni kártyaolvasóval, hogy működik-e vagy milyen file rendszere van, lehet rossz is. Egy új kártyával sem működik vagy másikkal?
2022. nov. 17. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!