Bluetoothos füllhalgatóm van, de nem tudom rácsatlakoztatni a telefonomra! Mit csináljak hogy sikerüljön? A telefon egyszerűen nem találja a készüléket! FONTOS
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!:)2020. szept. 24. 18:27
1/7 anonim válasza:
Be van kapcsolva, fel van töltve egyáltalán a bluetooth fülhallgató? :D Most ezt nem azért kérdezem, mert butának nézlek, vagy valami, de szerintem simán megeshet, hogy az ember nem veszi észre, hogy nincs bekapcsolva. Milyen fülhallgatóról van szó konkrétan?
2/7 anonim válasza:
Fülhallgató típusát jó lenne tudni.
3/7 anonim válasza:
A fülhallgatón bekapcsoltad a párosítás vagy látható vagy ilyesmi üzemmódot?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen be van kapcsolva. A márkáját nem tudom pontosan szerintem valami egyszerű kínai márka!
Igazából arról van szó, hogy a fülhallgató teljesen jól működik, más telefonhoz már sikerült is hozzákapcsolni. De a saját telefonom nem találja a fülhallgató bluetthothsát, vagy nem tudom hogy kell mondani.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2020. szept. 24. 19:55
5/7 A kérdező kommentje:
Várom a továbbiakat ha esetleg valaki tudna segíteni!;)
2020. szept. 24. 19:55
6/7 anonim válasza:
Lehet amúgy sajnos, hogy peched van és nem fog menni. Nekem volt ilyen az előző telómmal, az a konkrét füles típus, ami nekem volt, nem volt hajlandó csatlakozni hozzá. Rákerestem a neten, és egy fórumon írta más is, hogy pont ez a típus nem megy neki (de amúgy más fülest tudott csatlakoztatni, és a fülest is másik telefonhoz).
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt elképzelhetőnek tartom, csak tényleg elég nagy pech lenne!
Köszönöm a válaszod!:)
2020. szept. 24. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!