Miért nem érzékeli a telefonom, ha gépre rácsatlakoztatom? (Tudom hogy van pár ilyen kérdés, de egyik sem jó nekem)
Először azt gyanítottam, hogy a gép nem ismeri fel, de kipróbáltam másik telefonnal, azt felismeri a gép. A másik telefont kipróbáltam több kábellel, pipa. Hozom az én telefonom (Lenovo P70; 5.1-es android) és ugyan azokkal a kábelekkel, amikkel az előző telefont próbálgattam, nem ismeri fel. Csak annyit érzékel, mint ha sima töltőre ramtam volna. A windows (32 bites win7 professional) egyébként próbálja felismerni, de nem jön neki össze. Annyit ír ki, hogy "Az USB-eszközt nem lehet felismerni"
"A számítógéphez csazlakoztatott egyik USB-eszköz működésében hiba lépett fel, és a Windows nem ismeri fel"
Próbáltam én már mindent, gyári beállítások visszaállítása, stb. Akksit kivenni nem lehet, mert beépített. Csak simán azt hiszi a telefon, hogy hálózati áramforráshoz van csatlakoztatva, és nem számítógéphez. Próbáltam a beállításokban azt, hogy "számítógépes USB kapcsolat" a telefon nem csinál semmit, a Windows pedig a fent említett hibaúzenetet dobja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!