Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működik az iPod az iPhone...

Nem működik az iPod az iPhone 4emben. Miért?

Figyelt kérdés
Eddig működött, most meg mar nem, miért?!!!?
2010. szept. 29. 15:57
 1/7 bp1985 ***** válasza:
Vidd vissza, csináltasd meg. Ezért nem kell ilyet venni, látod, új széria, hibás is.
2010. szept. 29. 16:01
 2/7 anonim válasza:
nagyon kicsi az esély hogy egy iPhone 4es gyári hibás nekem és sok ismerősömnek van és soha sem volt baj velük szóval szerintem is cseréld ki
2010. szept. 29. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
hülyék vagytok, csak szofver hiba lehet, valami elállítottál, restoreold
2010. szept. 29. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:

"soha nem volt velük baj" hát ilyen rövid idő után inkább ne jelentsd így még ki. :D

Amúgy eleve több hibát is elismert a cég, pl, h a wifi-antenna erősen használhatatlan normálisan.

Amúgy raktál rá valami új progit? Vagy frissítsd le, vagy ha nem értesz az ilyesmihez, vidd vissza, vagy szervízbe és oldják meg ők.

2010. szept. 29. 16:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát már mindent csináltam és természetesen egy szerviz se tudott segíteni, de a tmobile ügyfélszolgálat. De reboot stb se hatott, aztán rádugtam a gépre iTuneson keresztül elindítottam pár számot, majd az iPhoneon is. Azóta működik.
2010. szept. 29. 21:59
 6/7 anonim válasza:
ezt hívják szinkronizálásnak tudod hogyha iPhonod van azt is tudnod kéne róla hogy hetente kell szinkronizálni őket
2011. ápr. 29. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
.... akk leegyszerűsítem: BEAKADT A SZALAG!.... konkrétan akárhogyan akartam elindítani nem ment tovább, de kikapcs-szinkron megoldotta... azóta sem jelentkezett ez a hiba
2011. máj. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!