Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik olyan módszer (hekkelő...

Létezik olyan módszer (hekkelő app vagy egyéb) maivel valaki a mobilomról (androidos) távolról ellop bizonyos sms-eket (és semmi mást)?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy kismillió sms van a mobilomon, de az összes banki sms (volt belőle vagy 30, azonos feladótól nyilván ) eltűnt . és csak az. tegnap még megvolt mind.
2022. nov. 13. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, olyan személy törölte ki, akinek van fizikai hozzáférése a mobilhoz
2022. nov. 13. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az sms nem olyan, mint a lakáskulcs. Gondolj bele, ha valaki az sms-eid tartalmát szeretné ellopni, miért törölné ezeket a telefonodról? Inkább észrevétlenül kimásolja őket. Gondolom küldtél már már csatolmányt emailben - az is megmaradt a gépeden, de megkapta a címzett is. Valószínűleg te törölted az sms-eket, véletlenül. Gondolom van ilyen funkció, hogy az adott számról érkező összes sms törlése.
2022. nov. 13. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt tudom elképzelni, hogy a telefonod a sok egyforma gépi sms miatt spamnek gondolta. Nézd meg a spam mappádat (ha van).
2022. nov. 13. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:
létezik, de nem földi halandóknak
2022. nov. 14. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!