7 hónapos telefon,éjszaka 40%-ot merül,hogy lehetséges ez?
7 óra alatt,wifi off,meg minden off,nem fut semmi a háttérben,nem telepítettem semmi új appot.
Használat közben 5-6 percenként merül 1%-ot,újonnan 7-8 volt ez,de ez nem is érdekelne mert ez nem nagy különbség,a baj az a lezárt állapotban merülés.
Ez egy Realme C21,aszittem ezek azért tartósak.. Amúgy ez egy másodlagos telóm,pl ha valami történik a másikkal legyen mihez nyúlni,a másik egy A71. És mivel elég sokat játszok videókat,podcastokat,élő adásokat a háttérben miközbe csinálok valamit,ezért a Realmet használtam erre,mert az 5000mah aksi tartósabb és ezzel is kímélem a drágább telót. De hát ezt nem gondoltam volna hogy 1 évet se bír ki..
10# "8: azon nincs,40 ezres teló,mit vársz"
én? semmit, A71 alá nem megyek...
Jó az A71,amire nekem kell
Egyébként meg egy havernak a telójával volt aksi baj,újraindítás után nem tudott bekapcsolni,csak ismételgette a logót,pl emiatt is féltem ujraindítani az enyémet,nehogy ez legyen. A másik meg,1 hónapig volt a szervízbe,ezért is vettem egy pót telót,azt mondják "7 munkanap" de lesz az 28 is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!