7 hónapos telefon,éjszaka 40%-ot merül,hogy lehetséges ez?
7 óra alatt,wifi off,meg minden off,nem fut semmi a háttérben,nem telepítettem semmi új appot.
Használat közben 5-6 percenként merül 1%-ot,újonnan 7-8 volt ez,de ez nem is érdekelne mert ez nem nagy különbség,a baj az a lezárt állapotban merülés.
Ez egy Realme C21,aszittem ezek azért tartósak.. Amúgy ez egy másodlagos telóm,pl ha valami történik a másikkal legyen mihez nyúlni,a másik egy A71. És mivel elég sokat játszok videókat,podcastokat,élő adásokat a háttérben miközbe csinálok valamit,ezért a Realmet használtam erre,mert az 5000mah aksi tartósabb és ezzel is kímélem a drágább telót. De hát ezt nem gondoltam volna hogy 1 évet se bír ki..
Az talán sok idő.
Én az egyik telefonnál azt tapasztaltam, hogy újraindítás, vagy kikapcsolás/bekapcsolás megoldott ilyet. De persze nem biztos, hogy itt is ez a probléma.
Hát elején volt hogy hónapokig nem volt ki-be kapcsolva mert nem akartam frissítést,szóval nem tom. Ha már egyszer ekkora baj van,akkor az ilyen alap megoldások nem hiszem hogy használnak,de majd megnézem,csak előbb átmásolom a fájlokat a gépre :D
Amúgy annyira idegesít,mert szerettem használni is,jobban tetszenek a gombja oldalt,olyan kattogósabbak és jobban tetszik a fogása is,vastagabb és nehezebb mint az A71,és a hátlap felülete is olyan recésebb nem pedig sima
A71-en van akkumulátor használat, ott részletesen írja melyik program mennyi energiát használ.
a másik mobilodon nincs ilyen???
Kedves kérdező, amit csinálsz, az hülyeség. Ez nem olyan, mintha tartanál kettő autót, hogy a Land Roverrel túrázni mész, az ezres Nissan Micrával meg boltba, ezzel is kímélve a nagyobbat.
Nyilván nem a tartalék telefonnal van baj, de ennek így semmi értelme, nem fogja tovább bírni a másik telefon. Gondoltam szólok, mert így két telefont "használsz el" egyszerre.
A probléma feltétlezett megoldását már leírták, ha az nem segít, akkor mentsd le az adatokat és csinálj gyári visszaállítást. Ha az se, akkor akkucsere, ha zavar.
8: azon nincs,40 ezres teló,mit vársz
Amúgy egy újraindítás úgy tűnik megoldotta,most éjszaka már csak 2%-ot merült,de nem akarom elkiabálni
És köszönöm,hogy szerinted hülyeség,már leírtam mért "tartok" 2 telót,ha vlmi történik az egyikkel,leejtem,vagy beszarik,akkor legyen pót,mivel szervízben már nem adnak javítási idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!