Honnan tudhatom, milyen appok vannak egy telefonon a gyári beállítás szerint?
Az ismerősöd telefonja nem attól lassult be, hanem ennek számtalan más oka lehet, de biztos, hogy nem ez.
Ugyanis én nem használom a gyári alkalmazásokat, amik a telefonnal jöttek, hanem szinte az összeset lecseréltem másra. A Galériát Google Fotókra, a gyári fájlkezelőt Total Commanderre, a gyári videólejátszót VLC-re, a zenelejátszót Pulsarra, a gyári tárcsázót szintén valami másik telefon alkalmazásra, a Google Messagest a Messengerbe kapom, és a telefon hasít, mint állat. Szóval ez nem attól van.
Egy Motorola Moto C Plus volt azt hiszem. Használja még de nem a leggyorsabb telefon a világon és elbizonytalanodtam.
Köszi a választ!
" és nem volt rajta se galéria, se zenealkalmazás gyárilag"
Ez lényegében kizárt.
De nem értem a görcsöt, a Play teli van jobbnál jobb megoldással minden feladatra, ráadásul az említett két témában a gyári appok jellemzően nem a legjobb szinvonalúak. Pl. az F-stop vagy a Musicolet, használhatóságukban verik a galériák és lejátszók nagy többségét.
" ismerősöm telefonja is lelassult tőle"
Valami más volt az oka, csak ezt képzeltétek.
Szóval érdemes lenne túllépni ezen a problémán.
"Valahol esetleg meg lehet nézni, hogy melyik telefonon gyárilag milyen alkalmazások vannak?"
esetleg a boltban ahol kiteszik a pultra őket, hogy nyomogassa a nép...
Meg akartam nézni, de semmi nem történt :D Lehet be se kapcsolták őket aznap. De már mindegy a napokban megyek, és lassan eldöntöm milyet szeretnék.
Mi az a stock android?
csak google aplikáciuk vanak rajta play aruház és jó formán csak google termékek semmi fölösleges applikåcio nincs rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!