IPhone 13 telefonon hogy lehet ezt a kamera beállítást leállítani?
Az éjszakai mód van bekapcsolva. Ezért világosítja ki. És azért lesz homályos, mert rázod a telefont. Tartsd fixen egy helyben amig el nem készíti a képet! Vagy kapcsold ki az éjszakai módot! (de akkor egy sötét, bebukott valami pixelhalmaz lesz amin nem látszik semmi.
Olvasd el ezeket:
Vagy vegyél ez értelmi képességeidnek megfelelő telefont!
OK, bocsánat, nem olvastam el a 2-es válaszodat figyelmesen!
De most komolyan... mit vársz egy telefontól? Sötétben egy komolyabb géppel sem lehet kézből normális képeket csinálni. Egy telefonnal meg pláne nem. Nekem 13 Pro van és meg vagyok vele elégedve, mert tudom a határait. Telefon. Sötétben komolyabb gép és állvány kell 10-30 másodperces záridővel.
MÉg egy ötletem van: nem tud sötétben fókuszálni megfelelően a cucc és ezért lesz homály az egész. (én a 13 Proval könnyen vagyok, mert abban van a lézer és amiatt tűpontos a fókusz korom sötétben is)
Esetleg csinálj tesztképet és mutasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!