Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone lightning kábel miért...

Iphone lightning kábel miért megy tönkre?

Figyelt kérdés

Az első kábelemet kölcsönadtam valakinek és valamilyen módon nem került vissza hozzám, azzal nem volt ilyen problémám. Azután nem volt kedvem 5000 ft-t kiadni egy eredetire ezért vettem egy olcsóbb típust. Azóta folyamatosan az történik, hogy cserélgetem a lightning kábeleket, ezért elhatároztam, hogy akkor veszek egy gyárit és most azzal is ez a helyzet.

Összeillesztem az adaptert a kábellel, bedugom a konektorba és csatlakozót bedugom a telefonba, de sokszor nem érzékeli egyből, hanem úgy érzékeli, mintha a PC-re csatlakoztatnám rá és megjelenik a képernyő az a fül, hogy engedélyezzem a hozzáférést. És ilyenkor ki-be dugogatom a csatlakozót és egyszer elkezd tölteni. Most mivel a gyári kábellel is ez a helyzet nem tudom arra fogni, hogy ócska kínait vettem.

Mi lehet a probléma?

(A kábelek soha nem törtek meg, mindig vigyázok rájuk.)

2022. nov. 8. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
56%
nem ad le elég áramot a töltő
2022. nov. 9. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!