Iphone lightning kábel miért megy tönkre?
Az első kábelemet kölcsönadtam valakinek és valamilyen módon nem került vissza hozzám, azzal nem volt ilyen problémám. Azután nem volt kedvem 5000 ft-t kiadni egy eredetire ezért vettem egy olcsóbb típust. Azóta folyamatosan az történik, hogy cserélgetem a lightning kábeleket, ezért elhatároztam, hogy akkor veszek egy gyárit és most azzal is ez a helyzet.
Összeillesztem az adaptert a kábellel, bedugom a konektorba és csatlakozót bedugom a telefonba, de sokszor nem érzékeli egyből, hanem úgy érzékeli, mintha a PC-re csatlakoztatnám rá és megjelenik a képernyő az a fül, hogy engedélyezzem a hozzáférést. És ilyenkor ki-be dugogatom a csatlakozót és egyszer elkezd tölteni. Most mivel a gyári kábellel is ez a helyzet nem tudom arra fogni, hogy ócska kínait vettem.
Mi lehet a probléma?
(A kábelek soha nem törtek meg, mindig vigyázok rájuk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!