Szerintetek megéri 2022-ben s21-et venni?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam rajta hogy vegyek-e egy s21-et. (Nem kell iphone)2022. nov. 4. 10:53
11/15 Morzsi007 válasza:
Kicsit hülyeséget írsz.
Nem nem jó, hanem bizonyos funkció nem támogatott a régebbi telefonon, de az appok így még elérhetőek lesznek az új szoftverrel. Szerintem ez így érthető.
De szerencsére azért vannak még normális android felhasználók is, ezt jó tudni. (#4-es válaszoló)👍
Ha nem kell iphone, akkor nem kell.
S21 még bőven használható manapság úgy gondolom.
12/15 anonim válasza:
Már miért ne érné meg az S21 idén? Flagshipekből évente nem túl sok fejlődés van, nem sokkal kevesebb egy S21, mint egy S22.
Mondjuk szerintem árban nincs túl nagy difi: szürkeimportos legolcsóbb boltos árak esetén a két telefon között van egy szűk 30 ezres különbség, nem szürkeimportnál meg konkrétan egálban vannak az árak.
14/15 anonim válasza:
Vedd meg megéri nagyon jó telefon!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!