Megéri iphone 12-t venni 2022-ben?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Fontolgattam magamban, hogy kéne egy új iphone. Az újak már eléggé drágák szóval a 12 környékén gondolkodtam.
Megéri 2022-ben venni? Nem elavult? Meddig jönnek rá frissítések?
Vagy esetleg használtat vegyek? De az nem tudom hogy jó-e.
Ui.: Ne hozzatok fel androidos telefonokat, iphonet szeretnék.
2022. okt. 9. 10:15
1/9 anonim válasza:
Bőven jó a 12-es iPhone még.
Frissítés még kb. 4 évig érkezik rà.
2/9 anonim válasza:
11-em van, de a gondolat sem merült fel még bennem, hogy lecserélem. :D A frissítéseket úgyis megkapja még évekig, lassulni nem lassul, telefonálni, videókat nézni, játszani rajta pont elég még mindig. Az évenkénti új modell csakis haszonszerzési céllal van beütemezve, nem azért, mert pl akár az X széria már olyan xar lenne.
5/9 anonim válasza:
Legjobb döntes
#4 fejtsd ki,mert ez a nem önmagában kevés
6/9 anonim válasza:
"Megéri iphone x et venni 2022ben?"
"Megéri iphone 12-t venni 2022-ben?"
2022, előbb utóbb elérünk 14-ig.
7/9 anonim válasza:
Meg, persze. Újonnan az árkülönbség függvényében már inkább a 13 felé nézelődnék, használtan viszont kiváló vétel lehet.
9/9 anonim válasza:
2 éve jelent meg
mitől lenne elavult
nekem is ilyen van
idén vettem és tökéletes
én még az ár emelés elött és akciósan szóval mázlim volt 242 ezerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!