Iphone 6 szoftverfrissítés után elveszett adatok visszaállítása?
Nem szokásom válaszolni privátra, de most kivételt teszek:
"gondoltam inkább privátban írok. Nem csináltam vele semmit. Egyszer csak elment a kép, de furcsa mód csörgött, de a kijelző nem reagált semmit, majd lemerült csontig az egész.
Bevittem szervizbe, megegyeztünk egy akku cserében, majd cserekor az egész beszart, nem kapcsolat be. Azt mondták szoftver hiba lehet, valahogy megcsinálták. Viszont a képeimet nem tudták lementeni, mert szoftvert frissítettek. Nem értek hozzá. elvileg az icloudba nem voltam bejelentkezve, de csináltam fiókot, sosem volt még Iphoneom. Nem hiszem hogy a felhőbe bekerültek a képek. Appstoreba jelentkeztem be eddig, meg a touch ID ment.
Az érdekelne hogy valahogy meg lehetne e menteni a képeket róla, vagy végleg elvesztek? Elég sok adat volt rajta."
Ezek alapján DFU módban tudták csak újratelepíteni a rendszert. Vagyis minden adat törlődött róla és teljesen gyári állapotba állították. Így már semmi lehetőség nincs adatok visszanyerésére.
Sajnos megvan ez a kockázat, főleg egy ilyen idősebb készülék esetén, hogy bekövetkezik egy ilyen probléma.
Ezért kell rendszeresen menteni az adatokat
"Appstoreba jelentkeztem be eddig"
Vagyis van AppleID-d. Az AppleID-be minden beletartozik, az iCloud, az AppStore, stb.
Jelentkezz be itt: [link] számítógépről és meglátod mi az ami az iCloudban elmentésre került. Illetve ha a telefonon újra bejelentkezel az AppleID-be, akkor ott is látnod kellene a megmaradt adatokat. Képek akkor maradtak meg ha előzőleg be volt kapcsolva a mentésük.
Egy fiók van!
Egy!
1!
Ez az AppleID.
Minden ehhez tartozik, ezen belül van.
Az iCloud is. Ha az AppleID-vel bejelentkezel a telefonon, akkor az iCloudba is bejelentkeztél.
Olyan mint a Google fiók. Ha abba belépsz, akkor beléptél a gmailbe, a google driveba, a youtubeba meg minden googleös dologba.
Nem értem mi volt a probléma a privát üzenettel, nem azért küldtem el hgoy utána közszemlére legyen téve, de nem lényeg. Egyszerre sokan írnak, és egy része nem is a kérdésre válaszol.
Megnéztem a fiókot, nincs rajta semmi, sajnos ez nem jött be. Azért kösz a tippet.
Egy fiók van!
Egy!
1!
Ez az AppleID.
"Minden ehhez tartozik, ezen belül van.
Az iCloud is. Ha az AppleID-vel bejelentkezel a telefonon, akkor az iCloudba is bejelentkeztél.
Olyan mint a Google fiók. Ha abba belépsz, akkor beléptél a gmailbe, a google driveba, a youtubeba meg minden googleös dologba."
Te ugyanaz a privát üzenetekre nem válaszoló szakértő vagy?
Be voltam jelentkezve Apple IDben, de az Icloudba mégsincs semmi, tök üres, úgyhogy szerintem külön be kell jelentkezni az icloudba is hogy az adataim elmentődjenek.
Nincs bajom azzal ha válaszoltok, de amikor az ilyen szájba rágó hülyének nézős stílusban írtok azt nem szeretem.
"úgyhogy szerintem külön be kell jelentkezni az icloudba is "
Továbbra sem kell.
"Be voltam jelentkezve Apple IDben, de az Icloudba mégsincs semmi"
Hát ha nem volt bekapcsolva, hogy töltsön fel valamit, akkor miért várod, hogy legyen ott valami?
"amikor az ilyen szájba rágó hülyének nézős stílusban írtok azt nem szeretem."
ELnézés, te magad írtad hogy hülye vagy hozzá, ezért kaptál szájbarágós leírás.
De látszik, hogy még jobban le kellett volna egyszerűsíteni, mert még így sem értetted meg.
Apple ügyfélszolgálat
06 80 983 435
ingyenesen hívható!
Tessék náluk érdeklődni, ők biztosan szakértők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!