IOS 14-ről hogyan tudnám a telefonomat alapra (IOS 13) visszaállítani az Iphone-7 készülékem? a garancia elveszne?
Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 19:49
1/7 anonim válasza:
nem veszik el a gari...
viszont nem is nagyon lehet ezt megoldani sajnos.
csak a legújabb verziót lehet felrakni a telefonokra és csak azokat aktiválja az Apple szervere.
esetleg ezt próbáld meg: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod .. !:)
2020. szept. 27. 12:08
3/7 anonim válasza:
Én is köszönöm, nagy hülye voltam frissítettem a 14.1.re. Ez egy borzalom!!!
Egy rosszabbak az iPhone frissítése és persze rohadt erőszakosan zaklatnak a letöltéssel
Aki még nem töltötte le, az ne tegye!
5/7 anonim válasza:
Az ios 14 kérdésnél leírtam. Köszi a segítséget, ha te voltál. iPhone függő vagyok, de ezeket a frissítéseket nem tartottam hasznosnak
6/7 anonim válasza:
nincs mit, ment válasz
most már mindegy, szokd meg és olvass, kérdezz utána ha valamit nem találsz azonnal. :)
7/7 anonim válasza:
Köszi a segítséget, amit tudtam visszaállítottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!