Hogy törted el a mobilod képernyőjét?
Megint rossz kategória.
Szerencsére sehogy. Egyszer egy nagyobbat esett a régi telefonom, akkor az okozott törést. Illetve (szintén egy másik készülék) a zsebemben volt és nekimentem az asztal sarkának.
Egyébként mindig van rajta üvegfólia, ez nagyrészt védi ezektől.
Eddig 1x fordult elő velem.
Edzés közbe okos ötletnek tartottam, hogy lábtoló gép közben a zsebemben tartsam a telefont. Amint lefeküdtem a gépbe, a telefonom esett körülbelül 10 centit (de lehet, hogy túlzok is.. :D) és betört. Szerencsére csak az üvegfólia.
De ironikus, mert amikor másfél méterről ejtem le véletlenül, akkor semmi baja..
Setaltam baratnoimmel, leejtettem csoirt, baratnom pedig véletlen belerugott, aminek koszonhetoen telly csuszott egyet, és akkor történt... szerencsétlen telly meghalt:C
Pedig birhatta volna az esest :( hittem benne
Nem volt olyan magasan
De amúgy már feldolgoztam es végsősoron tellynek sincs nagy baja, mivel megtartottam es a lelke átköltözött az új telefonba
Igy mindenki boldog xddd
Tuti le leszek pontozva)
Akkut akartam cserélni benne, és nem melegítettem meg eléggé hőlégfúvóval. Nem teljesen engedte el a ragasztó, aztán reccs...
Sajnos hátulról nem bontható, csak a kijelző felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!