Telefonosnál lehet egy angol nyelvű telefont magyarósítani?
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 20:05
1/7 anonim 

válasza:

Csabánál lehet magyarósítani!
Pontosan milyen telefonról van szó?
2/7 anonim 

válasza:

Kb. barmelyik okostelefon amin Android vagy iOS fut, tud magyarul is. Amelyik nem (mert valami kinai / indiai belpiacos szemet), abban jo esellyel nem is lehet frissiteni vagy cserelni a szoftvert. Milyen keszulekrol van szo?
3/7 anonim 

válasza:

Szoval Blackberry, 2009-bol (ne irj tobb privatot).
Felejtsd el ugy, ahogy van, semmi ertelmes celra nem lehet hasznalni mert a BB szolgaltatasokat iden januarban vegleg leallitottak. Butatelefonkent feleslegesen nagy, okostelefonkent nem mukodik.
4/7 anonim 

válasza:

Elmész a könyvtárba egy angol-magyar szótártért és a telefonon felcímkézed a feliratokat a szótárban kikeresett magyar megfelelőikkel.
5/7 anonim 

válasza:

Tanulj meg angolul!Sokan megtanultak màr, igy Neked is sikerül!!
6/7 anonim válasza:
#5 angolul én sem tudtam megtanulni, hiába gyűröm 60 éve. Alapfokú vizsga is megvolt 12 éve, nem megy. A rokonaim többségének megy, kevesebb tanulással is tudnak. Én meg a google fordítót használom szinte naponta, de persze ellenőrzöm, mert képes rosszul fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!