Alinek ilyen 6,5 colos, és attól nagyobb mobilja van, az hogy tudja normálisan magával hordani?
Alinek ilyen 6,5 colos, és attól nagyobb mobilja van, az hogy tudja normálisan magával hordani?
Zsebben?🙄 Ha normális nadrágot vennél, nem ezeket a túlárazott kínai hulladékokat, ilyen kis köcsög zsebbel, akkor elférne és nem is menne tönkre a nadrág. Az én 6,5 colos telefonom kényelmesen elfér minden nadrágom zsebében. Nem bántásból, de hogy lehet ilyen életképtelen kérdést feltenni?
"Annyi hogy a farmer szépen kikopik a telefon körvonalában"
Na, ezek szerint nem csak nekem probléma ez.
"Ha normális nadrágot vennél, nem ezeket a túlárazott kínai hulladékokat, ilyen kis köcsög zsebbel, akkor elférne és nem is menne tönkre a nadrág."
El akartam kerülni a márka megnevezést, mert nem akartam h vagánykodásnak tűnjön, de már nem azért, 50 ezer forintos Levis, Gstar Raw és társai nadrágjaim vannak. Tényleg nem vagánykodásból, nem tudom, te vettél-e valaha ilyeneket, ezek tényleg nem kínaik, és nem csak az nevet fizeted meg, mert leszámítva, hogy a telefon tönkrevágja a zsebrészénél mindet, amúgy örök élet, mert sehol máshol nem kopik, se a térde, se sehol.
"és nem testre feszülő köcsög szabásút"
Slim fitet veszek, nem csőnadrágokat. A Levisnek a slim fitjei ráadásul normál basic szabásúak.
Azért azt ugye érzitek, hogy nem egy telefonhoz kellene igazítania az embernek az öltözködését normál esetben?
Férfi embereknek elég nagy nadrágjuk van hogy elférjen benne egy ekkora telefon.
Kisgyerekek meg láthatóan a kisebb teló is nagy. :D Dobd el a cicanadrágjaidat és öltözz úgy mint egy férfi és nem lesz ilyen gondod.
Hát nem tudom, de nekem még a kínai farmer sem kopik ki a telefontól, pedig 6,76" + tok azért nem kicsi. (Haverom "féltéglának" hívja)
Hiába a márkaNÉV, ha közben amit adnak, egy kalap f*s (lásd converse például)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!