Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 128 GB memóriáhely egy okostel...

128 GB memóriáhely egy okostelefonon mennyire elég, mennyire számít jónak?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 22:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Legalább 2TB az elvárt belső tárhely.
2022. nov. 1. 12:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért azt nem árt figyelembe venni, hogy netezéskor folyamatosan növekszik az alkalmazás mérete mivel adatokat tárol el. Ezt még könnyen lehet orvosolni, de ugyanúgy más appok mérete is növekszik idővel. Sűrűn használok hangfelvő appot és az is terhelődik, de akkor is, ha letörlöm a hanganyagot. Én sem értem miért nem szabadul fel, ha törlöm. Lementem az anyagot más készülékre aztán törlöm az appot, majd újra telepítem.

A lényeg az, hogy az appok is vesznek fel adatokat attól még, azaz erre is érdemes figyelni. Ezeket is lehet kezelni, ha valaki nem ragaszkodó típus.

2023. okt. 31. 12:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az alaklamzások cachelnek adatokat, de ezeket egyrészt lehet törölni, másrészt nem túl sok app van, ami érzékelhető mennyiségű helyet foglalna.
2023. okt. 31. 14:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Írtam is hogy orvosolható, de nem mindenki tudhat erről vagy nem sűrűn akar vele foglalkozni. Nekem sincs kedvem hetente törölni. Nem kötelező a kis tárhely sem. Érdemes rá számolni mint mentegetni, törölgetni csak hogy megint több helye legyen. Aki ráér annak jó a 16 gb is.
2023. nov. 1. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
De hát egy 128-as háttértárnál mégis miért akarnál törölgetni mindig? Aktívan használom a telefonomat (igaz, a képeim döntő többsége felhőben van, mert 2023-mat írunk), van is bőven app a telefonomon, de így sincs semmiféle tárhelyproblémám, még csak a láthatáron sem. A háttértár harmadát használom kb.
2023. nov. 1. 15:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenki olyan mint te például. Ezt megtudod emészteni? Miből gondolod, hogy más is úgy használja a telefonját mint te? 4k videók, képek nagyobb adattal vannak és nem mindenki szívesen törli le a mobilról. Ráadásul nem mondtam semmit sem arról, hogy a 128 gb mennyire elég, se nem a képekről beszéltem. Én csak számításba vettem más appok használatát ami növel adatokat. Ez is tény! Hogy ki mennyi adatot tárol a mobilján az mindenkinek más! Egy átlag embernek nyilván teljesen megfelel a 128 gb, de nem mindenki átlag! Vágod? Mint írtam egy 16 gb is jó tud lenni valakinek. Ugye írtam? Kiemelem a legszebb részét: "jó a 16 gb is". Ami nem mindegy az a ki hogyan használja és nem te mondod meg, hogy más hogyan használja! Elvégre 2023-ban is saját döntéssel rendelkezünk.
2023. nov. 2. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:

"Nem mindenki olyan mint te például. Ezt megtudod emészteni?"

Na, akkor álljál neki személyeskedni angyalvirágszál :D Most akkor én is mondjam azt, hogy nem mindenki akarja úgy használni a telefonját, mint te? És akkor jössz a 4k videókkal. Édes egyetlen aranyapám, 4k videózásra akármennyi tárhely is nagyon kevés.

2023. nov. 2. 14:23
 18/20 anonim ***** válasza:
És rohadtul örülök, hogy kiemelted, hogy pár giga plusz tárhelyet használhatnak az appok (erre még senki más nem jött rá rajtad kívül, kivéve aki már használt okostelefont), de ennek a plusz tárhelyigénye már 128-as háttértárnál is teljesen elhanyagolható. De akkor vegyed meg a terrás telefont, mert az insta becachel neked 300 mega képet. :)
2023. nov. 2. 14:25
 19/20 anonim ***** válasza:

128GB tárhely csak akkor nem elég, ha naponta készítesz több órás videókat.

Én eredetileg gondolkodtam a 256GB-os telefonon, de aztán rájöttem, hogy fölösleges, mert a rendszer foglal 10-12GB-ot, az appok még 3-4 GB-ot, a fotók még 2GB-ot, pakolok rá egy rakás zenét, az 3GB és még mindig maradt több,mint 100GB. Ha híznak az appok vagy még több zenét teszek rá, akkor is max a felét használom el a tárhelynek.

2023. nov. 2. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz “aranyapám”…
2023. nov. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!