Mik a tapasztalatok a Google Pixel telefonokkal?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Főleg kamerája érdekelne,mert sokat mondják,hogy az Iphone a Samsung és a Pixel telefonoknak a legjobb a kamerája2022. okt. 25. 07:36
11/14 Morzsi007 válasza:
Úgy tudom Sony kamera modulok vannak az iphone-okban. Volt, hogy más volt. Egyes modellekben OLED kijelzők és pár cucc lehet a Samsungtól, LG-től.
12/14 anonim válasza:
Szuper telefon. Google minden ujitása ezekben telefonokban jelenik meg először.és ha te hollaniában laksz szerintem nyugodtan megveheted .
13/14 anonim válasza:
A legnagyobb vicc, hogy nehéz és vastag mint a p*csa, és mégsincs rajta jack dugó.
14/14 anonim válasza:
Pixel 4 tulaj lassan 3 eve. Hozzaertok szerint ez az abszolut leggyengebb generacio, en megis nagyon elegedett vagyok vele. Ezelott Moto G tulaj. Szemely szerint sosem erdekelt egy telefon kameraja, de miota ez van rengeteg fotot lovok, altalaban sikeresebbet, mint parom valamivel regebbi iPhoneja. Szerintem nezz meg nehany tesztet es az alapjan dontsd el, hogy neked mi a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!