Mik a tapasztalatok a Google Pixel telefonokkal?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Főleg kamerája érdekelne,mert sokat mondják,hogy az Iphone a Samsung és a Pixel telefonoknak a legjobb a kamerája2022. okt. 25. 07:36
1/14 anonim válasza:
Állítólag mindháromban Samsung kameramodul van, így előfordulhat, hogy haosnló minőségűek. Max a szoftveres feldolgozásban van eltérés
2/14 anonim válasza:
Pixel 3a után most 6a-m van, én is a kamerájáért vettem, és imádom. A 3a (sőt, a még kisebb 4a) volt a tökéletes form factor, ez a 6a nekem már túl nagy és kényelmetlen, de a gyönyörű képei és videói kárpótolnak valamennyire. Minden új android funkció a Pixelekre jön ki először, amit sokan szeretnek, de én nem, mivel szerintem egy ideje minden android verzió egyre szarabb és rondább mint az előző.
3/14 anonim válasza:
Nincs hivatalos forgalmazás, jó kamera meg szoftver ide de inkább kerülném éppen ezért.
TCL gyártja talán jelenleg, nem rosszak de az utóbbi szériából rengeteg volt a gyári hibás.
Inkább Galaxy vagy iPhone körül nézelődnék, ha fontos a vegytiszta android akkor szóba jöhet a Moto is, de csak az Alzától mert ők elküldik hivatalos szervizbe.
4/14 A kérdező kommentje:
Igazából Tech2 Laci mondta az egyik videójában, hogy a legjobb szoftvere a Samsung, Google, Apple telefonokban van ami sokat számít. Nekem Január vagy Februárban lesz aktuális a készülék váltás. Most egy Xiaomi Mi 10t pro van de eléggé vegyes a véleményem. A pro jelző ellenére nincsen nagyon az élmezőnyben
2022. okt. 25. 12:50
5/14 anonim válasza:
Kamerában abszolút az élen van. A minőség is kiváló. Az áruk jóval kedvezőbb, mint a Samsung vagy Apple. A rendszerük is nagyon stabil. Csak a magyarországi szervízháttér hiánya ami negatívum, de az nagy.
6/14 anonim válasza:
Én azért zártam ki fél éve a célbevett telefonok közül, mert nem volt rendes magyarországi forgalmazás és szervízhálózat (na meg az 5G sem működik velük ÁLLÍTÓLAG itthon, én pedig pont járkálok olyan helyeken, ahol tudom használni).
7/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk a szervíz nem néztem eddig de Hollandiában élek talán itt van
2022. okt. 25. 22:39
8/14 anonim válasza:
Ja hát az ottani forgalmazásról fogalmam sincs, ha megoldott, akkor nem rossz választás. Bár mondjuk nekem még mindig nevetséges egy kicsikét, hogy a Samsung több évnyi főverzió támogatást ad az S szériához, mint a Google a saját telefonjaihoz.
9/14 anonim válasza:
De legalább a Pixel 6-tal kezdődően a biztonsági frissítések +2 évvel tovább jönnek, tehát 5 évig. Ez így már nem gáz.
Aki ragaszkodik az újdonságokhoz, többnyire úgyis új telót vesz 3 évente, 5 év pedig az emberek 95%-át lefedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!