Milyen gyakran ejted le a telefonodat?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 18:41
11/15 anonim válasza:
Őt éve van okoskám, ez a harmadik. Soha nem ejtettem le egyiket sem, egyetlen egyszer viszont kiesett a bicikli kosárból. Csomagok tetejére tettem a telefont, és egy huppanónál kiesett. Flip tok volt rajta, nem lett semmi baja.
12/15 anonim válasza:
Tényleg 1-2 évente 1x ejtem le, de sosem nagy esés volt, hanem csak olyasmi, hogy egy dohányzóasztal magasságból leesett a szőnyegre, vagy hasonló. (Szinte mindig a töltőkábellel rántottam le.)
Aztán megvettem idén egy olyan telefont, ami szerintem többe került, mint az összes eddigi telefonom együttvéve, és kb. 1-2 hónapos korában egy GALÉRIÁRÓL dobtam le, úgy hogy kb. minden lépcsőfokon végigbukdácsolt. Áldom az eszembet, hogy egy elég masszív, vastag tok volt rajta :D Előtte nem használtam tokot a telefonjaimon.
13/15 Ypszilon1980 válasza:
Hetente 2x leejtem kb., semmilyen tok nincs rajta, de semmi baja sincs.
14/15 anonim válasza:
minden reggel, be is van állítva az ébresztője, ne hogy elfelejtsem leejteni.
:)
15/15 anonim válasza:
Sokszor, szegény olyan viharvert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!