Melyik telefonjuk?
Szerintem ez a gyártó dobja piacra a legtöbb fajta telefonját évente, főleg az utóbbi időben. Vannak filléres telefonjai is, meg olyanok is, amik árban abszolút a legmagasabb szinten vannak.
És akkor innentől a szubjektív magánvéleményem: ez a márka 3-4 éve nagyon jó ár/érték arányú alsó és közép kategóriába pozícionált telefonokat dobott piacra. Persze voltak rosszabbul siekrült szériák és a szoftveres gondok kb. állandóak voltak a márka életében, de általában az árhoz mérten erős hardvert adtak.
De ez az utóbbi kb. 2 évben szerintem megtört. Nagyon tepernek azért, hogy ők is betegyék a lábukat a prémium szegmensbe, de mivel a szoftveres problémák még mindig jelen vannak és nem igazán tartom ezeket versenyképes ajánlatnak, főleg hogy árban is felzárkóztak a konkurens gyártókhoz. Általánosságban én már nem ajánlanám a márkát, persze lehetnek (sőt valószínűleg vannak) olyan típusaik, amik még mindig ár/érték bajnokok, de én most egyet sem tudnék mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!