Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi redmi note 9 csak...

Xiaomi redmi note 9 csak nekem rossz?

Figyelt kérdés

A xiaomi redmi note 9 telefonom kicsivel több mint1 éves, és a használata első napjaiban már jelentkeztek problémák a telefonnal kapcsolatban. Felsorolva néhányat:

- nagyon gyakori, hogy befagy a telefon,de olyan kis dolgoktól mint átlépni egyik alkalmazásból a másikba, megfordítani a képernyőt, a leggyakoribb hogy fénykép készótese után full befagy.

Igazabol van hogy naponta többször újra kell indítanom.

- nem kapok értesítéseket.

Mar egy jo fel eve-8 honapja higy valami uj rendszerfrissitessel kapcsolatos ertesites erkezett telefonomra, melyet el is inteztem, uj verzio, mintha ott begyorsult volna a telefon, nen volt annyira sok lagg, viszont a messengeren valami elromlott.. Gondolom a telefonhoz van koze mert nem egy messenger frissites volt. Nem kaptam ertesiteseket, csak ha beleptem az alkalmazasba, akkor is vagy fel ora mig betolti az osszeset, a buborekos megoldas meg konkretan eltunt teljesen, helyette ilyen negyzet szabasu szarok jelennek meg, amikre ha ranyomok vagy azt irja hogy lepjek ki az osztott kepernyos modbol (amiben termeszetesen nem vagyok), vagy pedig csak fekete kep es lofaszt se latok.

Szoval ez a teleofn eddig nekem egy fos, hasznalhato de peldaul egy jatek betoltesenel mar befagy az nekem nem teljesitmeny. Velemenyeket kerek, elore is köszönöm!

2022. okt. 10. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem semmi baja, szeretem.
2022. okt. 10. 21:23
 2/2 anonim válasza:
Nekem is hasonló fagyásokat produkál. Az insta storyk rendszeressen fagynak, ha valamilyen alkalmazásban elfordul a kép akkor is.A messengerel nekem nincs bajom. Ellehet lenni vele lenni a hétköznapokban, de pár naponta lesz olyan alkalom, hogy legszívesebben kettétörnéd. Amint birom lefogom cserélni.
2022. okt. 10. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!