Normális ha ilyen rossz a kamerája? Xiaomi redmi note 9
Figyelt kérdés
13mp az első, 48mp a hátsó kamerája. Az első homályos, olyan mintha folyamatosan erős fehér fény homályosítaná, a hátsó szintén, annyi különbséggel hogy a hátsó közelről totálisan homályos képet csinál hiába fókuszálok. Tiszta, megtakarítás után ugyan olyan. Ez tényleg ilyen sz.r vagy vigyem vissza megnézetni?2021. okt. 29. 22:43
1/3 anonim válasza:
Levetted a fóliát róla?
A szemüvegeted is megtörölgetted?
Az megvan, hogy a megapixel önmagában semmit nem jelent?
Tudnál esetleg mutatni tesztképet?
2/3 anonim válasza:
Én még nem láttam olyan Xiaomit, ami igényes képet csinál. Nem hiába olcsóbb a többinél.
3/3 anonim válasza:
Nekem ilyen van, magával a kamerával nincs sok baj, mert ha a világitás vagy a természetes fény jó akkor jó képet csinál.
Ellenben ha vakuzni kell , na akkor kritikán aluli szar képet csinál.
Nem vakuzik hanem csak zseblámpa mód világít.
De kinn napfényes időben tökéletes a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!