Iphone 12 mini?
Ez kizárólag a te felhasználó szokásaidtól, preferenciáidtól függ.
Anno én is mini felé húztam volna, de végül az erősebb aksi miatt a 12 mellett döntöttem. Aktív felhasználó vagyok, nem bántam meg, 2 évvel később most 90%-os aksival 1 napot kibír a 12-es, a mini-vel már zavarna ez az üzemidő.
Nem tudom hány %-os a 7-esed aksija, és azzal meddig bírja, de sokkal jobb üzemidőre nem számíts. De ha azzal boldogulsz, és hasonló méretű készüléket akarsz, akkor a mini a tökéletes választás lehet számodra!
Esetleg ha anyagilag belefér a 13-as széria nagyobb aksikat kapott, így a 13 minin-ek is jobb egy kicsit az üzemideje, bár nem biztos, hogy megéri a felárat.
A 13 Mini-nek méretéhez képest nagyon jó az üzemideje.
A 7-esnek viszont rossz volt mindig is. Annál jobb a 12 Mini is. Nekem is ilyen van. Sebességben is van különbség és kicsit nagyobb a kijelzője a 7-eshez viszonyítva.
Ha belefér, akkor már 13 Mini-t vegyél, de a 12 Mini is nagy változás lesz a mostanidhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!