Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt, hogy az amoled kijelzőtő...

Volt, hogy az amoled kijelzőtől fájt a szemed?

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nekem még soha! Bár elképzelni nem nehéz, mert míg a TFT és IPS kijelzők folyamatosan világítanak, addig az Amoled nagyon gyorsan villog, annyira, hogy bár optikailag az emberi szem nem képes érzékelni, de hosszabb távon mégis megterhelő lehet a szemnek és a fejnek! De nekem azért ilyen szempontból erősebb a szervezetem, meg se kottyan, eddig csak 1 Amoled kijelzős telefonom volt, az előző (Galaxy A70), de a következő is az lesz (Galaxy A52s) !
2022. okt. 17. 23:25
 2/6 robidy válasza:
19%
Igen. Mikor a fejemhez vágták és eltalálta a szemem a kijelentés darabja.
2022. okt. 17. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Nem, de lehet, hogy neked sem attól fáj, hanem pl. nem veszed le a fényerőt még sötétben sem.
2022. okt. 18. 06:46
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

" optikailag az emberi szem nem képes érzékelni, "

De képes.

2022. okt. 18. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
A lámpákban levő LED-égők is nagyon gyorsan villognak. Azoktól is fáj a fejed? :)
2022. okt. 18. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Azoktól nem fáj. De nem a fejem, hanem a szemem fáj.
2022. okt. 18. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!