Van valami mobil alkalmazás ahol megnézhetem hogy az adott telefon (tulajdonosa) hol tartozkodik?
Szerencsére nincs.
Ha nem bízol benne, válj el. A kapcsolatotoknak úgyis vége.
Hát úgy meg lehet oldani, hogy a google maps alkalmazásban megosztjátok egymással a helyzeteteket.
Olyan nem nagyon van amit úgy tudsz használni hogy ő ne tudjon róla.
Az Úristen irgalmazzon meg egy ilyen kontrol mániás nőtől :D
Remélem a férjednek lesz annyi esze, hogy ő adja be a válópert.
1es én se akarok ilyen dolgot hogy csak úgy bárkit megtaláljak, csak úgy gondoltam hogy ha nekem megvan az ő száma
2es, 3as köszönöm a válaszokat
4es azért vagyok kontrol mániás mert érdekel hogy hol a férjem?
Vagy ha félsz hogy megcsal, akkor legyél olyan, hogy eszébe ne jusson megcsalni akarni.
Mondjuk sz..pd le reggel, délben, este, de olyan atom módon, kétszer.
Egyszer talán meg akar makd csalni, de rájön hogy a másik lady semmit nem tud :-) és pont.
A kérdező kommentje:
"1es én se akarok ilyen dolgot hogy csak úgy bárkit megtaláljak, csak úgy gondoltam hogy ha nekem megvan az ő száma"
Gondolkozzál már. Minden ember (és vállalat és intézmény) telefonszáma megvan nekem is, neked is. Azt írsz a telefonodba amit akarsz.
"azért vagyok kontrol mániás mert érdekel hogy hol a férjem?"
Teljesen mindegy, minek nevezzük. Ha nem hiszed el amit mond, akkor feltételezed hogy hazudik neked, ergo nincs bizalom - és ha nincs bizalom, akkor csinálhat akármit, tehet akármit, lehet akárhol, te már csak gyanakodni fogsz. Ez a kapcsolat véget ért, már csak idő kérdése, mikor mérgesedik el annyira, hogy vagy késsel mentek egymásnak, vagy elváltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!