Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit lát a Telekom alkalmaz...

Mennyit lát a Telekom alkalmazásban egy feltöltő kártyás telefon esetében a tulajdonos?

Figyelt kérdés

17 vagyok, anyu nevén van a kártyám, így tehát ő is lát mindent a Telekom alkalmazásban. Ő ezen a felületen mennyit láthat? Nyugtassatok meg, hogy csak annyit mint én (mennyi pénz van rajta, meddig érvényes a kártya, mennyi net van rajta), és SMS-eket meg hívásokat nem.

Lehet hülye kérdés, ne szóljatok le légyszi, de az ő felületét még nem láttam.

Ajándékot rendelnék neki,itt értesítenek majd vagy üzenetben vagy hívnak (és kissé túlzottan óv mindentől tehát ahol csak lehet figyel rám :D)

Nem kéne, hogy észrevegye :DD

Előre is nagyon köszi aki válaszol :)

2021. márc. 9. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha hívásrészletezőt kér, akkor láthatja, hogy milyen számokkal mikor és mennyi ideig beszéltél, illetve milyen számnak mikor küldtél SMSt, de a tartalmát nem láthatja.
2021. márc. 9. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod. :)
2021. márc. 9. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Hívásrészletezóben is csak azok az információk látszanak, amelyik adatforgalommal jár.

Tehát látszik az, hogy te milyen telefonszámot hívtál, milyen számra küldtél SMS-t, de az nem, hogy téged ki hívott, vagy kitől kaptál SMS-t. Mivel a hívás és SMS fogadás díjtalan.

Tehát, ha téged hív valaki, sem a hívószám, sem az idő nem látszik a részletezőn sem.

2021. márc. 9. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Oh, szuper. Nagyon szépen köszönöm. Akkor megnyugodtam. :)
2021. márc. 10. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!