Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik a mobil netem?

Miért nem működik a mobil netem?

Figyelt kérdés
Vettem napi korlátlan mobilnetet és folyamatosan egy E betűt ír ki a H+ helyett. Samsung Galaxy A70 telefonom van. Kaptam vissza igazoló üzenetet. Az APN,VPN is jól van beállítva. Már végig mentem minden beállításon. Ami még fontos hogy én vidéken lakok és mikor bemegyek városba akkor jó, buszmegállóban stb. de itthon ahol lakok nem jó egyáltalán. Egy másik szolgáltatónál lévő telefonnak viszont itthon is van mobilnete szóval nem a jel rossz. Ráadásul már régen is vettem itthon mobilnetet és jó volt. A sim-em működik másik telefonban csak ebben nem itthon legalábbis.

2022. okt. 14. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezzel nem igazán tudsz mif csinálni, a szolgáltatónál ahol vetted a netet, annak ennyi a lefedettsége a faludban, más szolgáltatónál meg nagyobb a lefedettség, ennyi
2022. okt. 14. 20:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Aha. Hát köszi. Én is ezt gondoltam csak azt nem értem hogy, akkor 3 hónappal ezelőtt miért volt jó és most miért nem, de akkor lehet azóta rosszabb lett a jel.
2022. okt. 14. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Lekapcsolják a 3G/HSPA (3G, H, H+) szolgáltatást.

Így ahol nincs 4G, ott csak a 2G/Edge (E) marad.

Válassz olyan szolgáltatót, amelyiknek jobb a lefedettsége (Működő 4G beltéren)

2022. okt. 15. 00:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ezt nem is tudtam és igen ez volt a baj, egyébként ma reggelre már volt 4G szóval valószínűleg ezen már dolgoztak(a kiépítésén) csak nem tudtam róla. Nem sűrűn veszek mobilnetet.
2022. okt. 18. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!