Olyan mobiltelefont keresek, ami most a legjobb ár-érték arányban a piacon? Android? Ios ?
Apple téren, most a 13 Pro-nak a legjobb az ár-érték aránya.(nem tudom, mik az igényeid és a kereted) Azzal nem tudsz mellé lőni. Android téren, nyilván ott a Samsung. Ott talán az S21 FE éri meg a legjobban ár-érték arányban. Azzal biztos jól járnál. A Z flip4 is megéri, mivel vagy 100 ezerrel olcsóbb az ultránál, de jobb proci van benne.
Az ASUS zenfone 9 is nagyon jó. Kiváló telefon minden téren és nincs túlárazva annyira. Nem is akkora tepsi méretű, mint mondjuk az S22 Ultra.
Még annyit hozzá tennék, hogy hosszútávon az Apple, aztán a Snapdragonos Samsungok működnek a legjobban, minimum 5 év biztonsági frissítéssel. Évek múlva is stabil telefonok. A Huawei is jó ezen a téren. Stabilak, de neked nem jöhet szóba a google miatt. A xiaomik nem ennyire stabilak. Ott azér jobban megfigyelhető a lassulás. Hardveresen nagyon jó telefonok, de szoftveresen nem feltétlen a legjobbak.
Ezt akartam mondani én is, bár ugye keretet nem adtál meg, de amúgy ár-érték arányban a Galaxy A52s az egyik legjobb!
A Samsungoknak amúgyis általánosságban jó kamerájuk van, ez alól az A52s sem kivétel, a Snapdragon 778G pedig brutális - a létező leggyorsabb mobilprocesszor 150 ezer Ft alatt! 132 ezertől kezdődik legolcsóbban, amiért egy ilyen tudású vízálló telefont kapsz:
100 ezer alatt Xiaomi Redmi Note 11
150 ezer alatt Samsung A52S
150 ezer felett Samsung S22, Iphone 13, Pro Max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!