Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan működik ez ??

Hogyan működik ez ??

Figyelt kérdés
yettel előfizető vagyok már rég óta és van ez a univerzális egyenleg amin 20000ft keretem van.Arra szeretném kihasználni ezt a lehetőséget hogy a youtubra vennék prémium előfizetést a reklámok miadt ami már nagyon bosszantó.Mobilon és okos tv-én használom.Nem szeretnék plussz felesleges kiadásokat mivel ez van miért ne használnám ki.Lényegében mikor újul meg hogyan működik ez....

2022. okt. 8. 11:50
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
85%
Hát, hogy Yettelre hogyan tudod aktiválni azt nem tudom, de szerintem csak bankkártyára, hitelkártyára tudod megvenni, van egy felhasználóneved és arra tudsz előfizetést regisztrálni, utána havonta automatikusan levonja egy adott időpontban, csak mindig kell rajta legyen egyenleg. De a youtube oldalán biztosan minden le van írva.
2022. okt. 8. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel itt a kérdést, mert a yettel oldalán írják hogy mobil vásárlásnál lehet felhasználói. Mert ha éves fordulóban töltődik januárban nem szeretnék fizetni egy 50000uhf-es számlát.xD
2022. okt. 8. 12:32
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
85%
Az lehet, de a youtube csak bankkártyás előfizetéseket enged, esetleg paypal-t. Azt nem tudom, hogy lehet-e éves előfizura venni, nekem havi van, havonta vonja le, 1 héttel értesít mielőtt megtenné, ugyanarra a bankkártyára, amin előfizettem. Jelenleg a youtube premium 1790 Ft/hó, ergo egy évre nem jön ki 50000Ft., vagy lehet én nem értem a kérdésedet. A yettelnél meg kell tudni, hogy hogyan milyen módon tudod felhasználni az egyenleget, mert ha tartozik hozzá egy számlaszám, amit a youtube elfogad, illetve a google, akkor megoldható.
2022. okt. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!