Ezek a Xiaomi telefonok mennyire jók? Nem az a vacak kínai kategória?
Azt ugye tudod, hogy minden gyártónak van alsó, közép és felső kategóriás telefonja...
Kérdezz rá konkrét Xiaomi modellre, ami érdekel.
Vannak jó Xiaomi telefonok, bár már nem annyira ár/érték bajnokok, mint régen.
Ha megszoktad a samsungot, én maradnék a samunál.
Van egy új Xiaomim, de nem tettem át a samuból a sim-et, mert számomra szokatlan a használata.
Előző telefonom Samsung Galaxy A70 volt, én szerettem, a gyenge wifi-n kívül nem volt vele bajom, míg be nem törtem sikeresen a kijelzőjét!
Sosem volt még Xiaomi telefonom, és új telefonnak egy ideig a Xiaomi Redmi Note 10 Pro-val szemezgettem, de teszteken láttam, hogy mennyire ramaty a széles látószögű kamerája (ami sajnos az egész márkára jellemző), illetve olvastam itt kemény kritikákat a szoftveréről (a kémkedés, meg hogy tele van reklámokkal) !
Végül a Samsung Galaxy A52s ragadta meg a figyelmemet, sokkal jobb, és úgy döntöttem, ez lesz a befutó, szóval én inkább mindenképp maradok a Samsungnál, de Te tudod... Na meg mostanra fordult a kocka, és most már a Samsungoknak jobb az ár-érték arányuk, a Xiaomi kissé elszállt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!