Milyen telefonotok van, vagy milyet ajánlatok?
Telefoncserét tervezek. Nincs konkrét, infókat gyűjtenék kinek milyen van,mennyi ideje,előnyők,hátrányok stb.
Xiaomi, Honor, Hauwei, Samsung érdekel csak.
Lényeg: Jó legyen a kamerája,akksija,üzemidő, ne fagyjon,ne akadozzon,
nagy tárhelye legyen,ujlenyomat olvasó hátul vagy oldalt..legvékső esetben a képernyő alatt... 6" feletti érdekelne
Zenehallgatásra,fényképezésre,játékra,illetve ügyeket intéznem kell/ne rajta. Nem hátrány,ha van értesitő led.
Max 150.000 szánnék rá.
Xiaomi Mi 8, használtan vettem 60ért (Van 128GB tárhelyű verzió is kicsit drágábban), teljesen meg vagyok vele elégedve.
A te kritériumaidnak is mindenben megfelel :)
Szerintem ennyiért a sima Huawei P30-nak van az egyik legjobb kamerája, meg amúgy összességében is nagyon szuper telefon, csak sajnos az akksi méretén spóroltak, mindössze 3650 mAh egy ilyen nagy tudású telefonban! 😒
Viszont sajnos nem mondanám, hogy lenne maradéktalanul jó telefon, de íme még néhány példa:
Huawei Nova 5T
Honor 20 Pro
Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A80
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Mi 9 Lite
Nekem most Samsung Galaxy A70 van, ami nem rossz, de sajnos nagyon messze áll a tökéletestől: nagy a képzaj, a hangszórója dobozhangú, sok rejtett menüpont van, gyenge a wifi-je, a szoftver pedig netezésnél kissé instabil! Előző telefonom egy régi Huawei Ascend P7 volt, amire a Samsung felsorolt hibái közül egyik sem volt jellemző, a maga korában nagyon jó telefon volt, így tapasztalatból bízom a Huawei-ben, de a P40-es széria már nem kéne, főleg a Google szolgáltatások hiánya miatt!
Xiaomi Mi Note 10
Samsunggal.. evekig az volt,legutolsó telomnaál csak megprobáltak a szervizbe hülyének nézni, hülyének beállitani átvertek..stb stb. Igy hanyagolom a Samut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!