Nektek meddig bírta a huawei telefonotok?
Nekem P30 Pro van tavaly ősz óta... nincs semmi baja. Hogy érted, hogy meddig bírja? Én általában nem azért szoktam lecserélni a telefonomat, mert elromlik, nem is emlékszem, hogy lett-e volna ilyen, hanem csak elavul...
Ha úgy érted, hogy meddig nem avul el, én azt mondanám, hogy kb 2 évente érdemes lecserélni.
Előtte OnePlus2-m, OnePlus3-am és OnePlus5-öm volt szép sorban:) De ezek még mind megvannak, csak átkerültek másik családtaghoz.
Igen
Úgy értettem hogy mennyi az a idő miután belasul, elavult, tönkre megy az aksi
Nálam a meddig bírja azt jelenti, hogy meddig használható olyan állapotban (vagy kb olyan állapotban), amilyenben akkor volt, amikor újonnan a kezembe fogtam.
Nálunk a családban szintén van egy P20 Lite és bár nem én használom, de szerintem jól bírja. Jó, nekem egy S9 után kezembe fogni azt a telefont kicsit élménygyilkos, mert szaggat néha, de használható. Bár mintha a P8 Lite jobban bírná. Annyi elmondható, hogy határozottan nem olyan, mint amikor először a kezemben fogtam, azóta kicsit megszaporodtak az akadozások rajta (2018-ban vettük, mikor a P20 széria kijött).
Tudom nem Huawei, de ha az S9-emből indulok ki és a felsőkategóriát akarom megvizsgálni, akkor azt mondanám, hogy 2 évig simán bírja bármelyik csúcsmobil, majd utána egy nagyon lassú lejtmenetbe kezdenek mind. Nálam legalábbis már vannak jelei a hardver elavultságnak. Ilyenek pl. hogy app frissítésnél a Play kicsit laggol, akadozik (de azon kívül nem), néha kicsit furán dobálja el a RAM-ból az appokat és már nem tudok annyit nyitva hagyni, mint régen, mert újratöltődnek ha sokat nyitok meg és háttérben vannak, de játékoknál is meg-megmutatkozik az elavultság. Az legalábbis érdekes, hogy egy Archero sok mob esetén képes dadogni, míg mondjuk egy Real Racin 3 akadásmentesen fut a telómon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!