Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan érjük el ezt? A hívott...

Hogyan érjük el ezt? A hívott számon előfizető nem kapcsolható!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy ismerősöm hívtam nem annyira régen, olyan 21 óra magasságában, és meglepődtem, mert azt mondta vissza, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható!!!

Vodafoneos céges száma van neki pár éve. Facebookon írtam neki, még online volt, hogy nem tudlak elérni, megváltozott a számod?.. És azt mondta, hogy régi pályás a vodafonenál, ennyi neki kijár, hogy ezt is meg tudja csinálni. Aztán írta, hogy most hívjam, és akkor pedig kicsörgött.

Az én elgondolásomban, ez úgy működik, hogy csak akkor hallom ezt a szöveget, ha nem létező telefonszámot hívok... Vagy mégsem???????

Ő nem árulta el a titkot :(

2010. szept. 27. 00:53
 1/4 anonim válasza:
Letiltották a számát mert nem töltött rá pénzt vagy pedig rosszul irtad be a számot a telefonodba a 3. variáció pedig h rosszul tárcsáztál :/
2010. szept. 27. 01:16
 2/4 anonim válasza:
91%
Valami ilyesmi, ő meg felhasználta a szituációt hogy beállítsa magát a nagy kiváltságosnak.
2010. szept. 27. 03:28
 3/4 anonim válasza:
100%
Pedig a válasz egyszerű, bárki meg tudja csinálni: be kell kapcsolni az átirányítást egy olyan számra, ami nem létező telefonszám. Előzőleg pár próbálkozás után találni lehet ilyen számot, amit aztán az átirányításnál csak simán be kell írni és kész is.
2010. szept. 27. 03:31
 4/4 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentnél a jó válasz :D
2010. szept. 28. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!