Lehetséges, hogy akkumulátor csere alatt nem működik az óra és a csere után újra be kell állítani ?
Figyelt kérdés
Múlt héten cserélték az akkut. Eddig nem tűnt fel semmi, de ma este véletlenül azzal szembesültem,. hogy 20 perccel kevesebbet mutat a tényleges időnél. Nem tudok másra gondolni, mint, hogy a csere alatt, amikor az elektronika nem kapott feszültséget, nem ment az óra sem. A szervíz nem figyelmeztetett, hogy állítani kell, ezért nem is gyanakodtam akkor semmire. Lehetséges, hogy az eltelt napokban nem figyeltem fel az idő-eltérésre ? Másképp előfordulhat ez ?2022. okt. 4. 19:49
11/12 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk a kérdezőt, csak a maga igazáról akar meggyőzni mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!