Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, hogy akkumulátor...

Lehetséges, hogy akkumulátor csere alatt nem működik az óra és a csere után újra be kell állítani ?

Figyelt kérdés
Múlt héten cserélték az akkut. Eddig nem tűnt fel semmi, de ma este véletlenül azzal szembesültem,. hogy 20 perccel kevesebbet mutat a tényleges időnél. Nem tudok másra gondolni, mint, hogy a csere alatt, amikor az elektronika nem kapott feszültséget, nem ment az óra sem. A szervíz nem figyelmeztetett, hogy állítani kell, ezért nem is gyanakodtam akkor semmire. Lehetséges, hogy az eltelt napokban nem figyeltem fel az idő-eltérésre ? Másképp előfordulhat ez ?

2022. okt. 4. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Iphoneon elérhető egy “Dátum és idő” beállítás ahol ki/be lehet kapcsolni a pontos idő jelzését.
2022. okt. 4. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Állítsd be a telón az időszinkronizálást.
2022. okt. 4. 19:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezeket hol kell beállítani. Sem a "dátum és idő"-t nem találom, sem a szinkronizálást nem tudom, hogyan kell. A beállítások menűben sincs és az óra menűben sem.
2022. okt. 4. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor ellopták.
2022. okt. 5. 06:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Legalább a telefon márkáját leírhatnád.

Gondolom nem gombos.

2022. okt. 5. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
beírod a keresőbe
2022. okt. 5. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom nem gombos."

kurblis

2022. okt. 5. 14:12
 8/12 A kérdező kommentje:
iphone 5C, ahogy leírtam, végül megtaláltam a dátum-idő, sőt az óra menüt is, de egyiknél sincs beállítási lehetőség (vagy én megint nem találtam).
2022. okt. 5. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Lopott idő
2022. okt. 5. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:

"iphone 5C, ahogy leírtam"

hol? 😭

Set date and time - Apple iPhone 5c (iOS8)

Press General. Press Date & Time. Press the indicator next to "Set Automatically" until the function is turned on. If you want to set the time zone, date and time manually, you need to turn off automatic time zone, date and time update and press Time Zone and the date.

https://www.youtube.com/watch?v=ocOTAJYarMw

2022. okt. 5. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!