Ha megváltozik a kicsöngés hangja az utalhat erre.
Ha jól értem a vezetékes telefon a tiéd (cégedé). Akkor egyszerűen lekérdezed a szolgáltatótól, hogy van-e aktív hívásátirányítás az adott számon. Az átirányítás díját az átirányító fél fizeti, így a számlán is látszódnia kéne.
2022. szept. 28. 11:28
12/41 anonim válasza:
Szerintem, egyszerűbb lenne odamenni az asztalához és megnézni, hogy ott "ül a telefon mellett" vagy sem.
2022. szept. 28. 11:35
13/41 anonim válasza:
Hát pedig az a megoldás, hogy letiltatod az átirányítást, ha nincs rá szükség. Én is tiltattam minden mobilon, vonalon, mert ide-oda irányítgatták és jött róla a nem kicsi számla. Na a számláról például látható, hogy mikor volt átirányítva.
2022. szept. 28. 12:00
14/41 anonim válasza:
A lényeg, hogy elvégzi-e a munkát. Ha igen, akkor tök mindegy, hogy melyik telefon mellett ül éppen.
2022. szept. 28. 12:03
15/41 anonim válasza:
14: a felettese által meghatározott telefon felett kell ülnie. Ha nem tetszik pá :)
2022. szept. 28. 12:04
16/41 anonim válasza:
Értelmes ember egyébként is menekülne ilyen "főnök" alól.
2022. szept. 28. 12:05
17/41 anonim válasza:
16: a farok se ugrik le a kutyáról, ha nem csóválhatja.
2022. szept. 28. 12:21
18/41 anonim válasza:
Ez a hasonlat mindig is elképesztő gyenge volt ilyen helyzetekre, hisz a kutya testének része a farka. Míg az alkalmazott egy másik ember. Elég szánalmas az olyan munkáltató, aki minden áron ott akrja látni a telefon mellett szerencsétlent, teljsesen feleslegesen, ha egyébként otthon is el tudja végezni a munkáját.
2022. szept. 28. 12:28
19/41 anonim válasza:
17: A főnök egy nagy farok.
2022. szept. 28. 12:29
20/41 anonim válasza:
Nem ismerjük a részleteket, ne törjünk pálcát senki feje felett!
Ha ott a helye, akkor ott a helye, ennyi. Ne kódorogjon el erre-arra, mert nagy baj lehet belőle.
Nálunk csak írásos engedély birtokában lehet kimenni a cégtől amióta az egyik nagyokos munkaidőben a telephelyen kivül összetörte magát. Persze visszajött és azt hazudta, hogy a melóhelyen történt a baleset. Üzemi balesetként vizsgáltuk, a biztosító is belekaparászott, úgyhogy sokmilliós veszteség lett a vége. Lehet hogy farok a kérdező, de saját pénzének senki nem ellensége. Lehet hogy egy ilyen idióta (mármint a telefonos ember, nem a főnök) miatt bukik a cégnél mindenki karácsonyi jutalma. Akik itt nagyon okosak vagytok gondolom állami vállaltnál dolgoztok és nálatok mindegy mi van, úgyis megvan a lóvétok... a mi adónkból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!