Egy 70-es szám hívott tegnap is és ma is. Felvettem és olyan volt mintha én hívtam volna, tehát kicsörgött a másik oldalon. Senki nem szólt bele csak csörgött ezért leraktam. Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 12:09
21/24 anonim válasza:
#16 a HR-es sem biztos hogy küld üzenetet, valószínűleg egy állásra több jelentkező is van, ha az egyik nem veszi fel, megy tovább
22/24 anonim válasza:
Ja, én eddig nem ilyen gyári melókra jelentkeztem ahol 100-an álltunk sorba. Ott lehet hogy ez van.
23/24 anonim válasza:
jó, nyilván felsőbb pozíciókban kevesebb a jelölt, és kevesebb az ideális ember, akit felvesznek, de szerintem ha az egyik nem veszi fel, valószínűleg van még durván 4-5 jelentkező, aki megfelel
24/24 anonim válasza:
23
Jobb pozikra általában nem is véletlenszerűen hívnak (hiszen tudják, hogy ez ember dolgozik ezért érzékeny a téma), hanem küldenek egy üzenetet, hogy mikor alkalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!