Egy 70-es szám hívott tegnap is és ma is. Felvettem és olyan volt mintha én hívtam volna, tehát kicsörgött a másik oldalon. Senki nem szólt bele csak csörgött ezért leraktam. Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 12:09
3/24 anonim válasza:
Le kell rakni, mert a csörgést a te telefonod csinálja egy emelt díjú számra.
4/24 anonim válasza:
3
ezt a sületlenséget felejtsük már el. NEM LEHETSÉGES emelt dijas hivás úgy, ha téged hivnak...
5/24 anonim válasza:
Ezek telemarketingesek, úgynevezett prediktív hívással. Az operátorok maximális hatékonysága érdekében a gép megbecsüli, hogy hányan nem fogják felvenni a telefont és ez alapján több hívást indít mint ahány operátor van, ha valaki felveszi egyből egy operátorhoz kerül és beszélnek. Viszont előfordul olyan, hogy többen veszik fel a telefont mint ahányat a gép kalkulált és már nincs szabad operátor. Ilyenkor a hívás tartásba kerül amíg fel nem szabadul egy, ezért hallod a búgó hangot. Elég köcsög egy módszer, dolgoztam call centerben rendszergazdaként ahol a rendszer támogatta ezt, de sose kapcsoltam be. Jobb az, ha az operátor indítja a hívást, így tud dönteni, hogy visszahív vagy új ügyfelet hív, nem a gép dönt helyette, meg nincs abból gond, ha többen felvennék a telefont. Így is elég hatékony volt szerintem.
6/24 anonim válasza:
Engem pénteken hívott egy 70-es szám, visszahívtam, de nem vették fel. Ezek szerint akkor nem foglalkozom tovább vele.
7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki írt választ a kérdésem alá :)
2022. szept. 27. 12:30
8/24 anonim válasza:
Általában marketing célú megkeresés.
Az automata folyamatosan hívogat random számokat, majd ha valaki felveszi, akkor kapcsol egy ügyintézőt (addig pedig olyan, mintha kicsengene a túloldalon a telefon)
Amit nem értek, hogy maga az automata a kapcsolás előtt miért nem mond be egy szöveget, pl.
"Üdvözöljük, Az xyz cég kereste meg piackutatás céljából. Az ügyintéző kapcsolásáig türelmét kérjük"
9/24 anonim válasza:
nézd meg itt, hátha fent van a szám: [link]
10/24 anonim válasza:
Nem veszem fel az ilyen ismeretlen számos hívásokat, kb mind vagy átverés vagy csak bosszantó reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!