Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefon a lehető legolcsóbb...

Új telefon a lehető legolcsóbban 1-2 évre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fura kérdésem lesz felétek. Új telefont kell vennem, de másfél, egy évre, hűségidő és szolgáltató csere miatt. Szóval most nagyon keveset költenék rá, annyit, hogy kibirjak vele 1 évet normálisan.

Most egy Huawei P40 liteom van, de betörtem a kijelzőjét, ezért kellene új.

teljesen átlag használó vagyok, talán átlag alatti.

Messenger, insta, teams alkalmanként, e-mailek, netbank, és kirandulaskor fotózás a családdal.

Ja és waze, Google térkép, utazni.

Neztem ilyen cubot és ulefon dolgokat, illetve néztem Motorola-t is. Egy xiaomi is tetszett, bár az már drágább (note 10s).

A 4 giga ram alá nem mennék, hiszen 6 gigás a mostanim.

Tudnátok segíteni?

Lehetőleg 50 ezer környékén lenne jó, de 70 alatt maradnék mindenképp.

A B-tél-t néztem, aztán olvastam, hogy szürke import és onnan nem szabad, nem tudom, ez valós-e, vagy egy év garancia ott is azért működik (2 van írva).

Előre is köszönöm!

2022. szept. 26. 12:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Használt mobilt keress.
2022. szept. 26. 13:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezeket az összes okos teló tudja.
2022. szept. 26. 13:20
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék használt telefont. Mi a garancia, hogy nincs valami hibája, amit 3 nap múlva veszek észre.

Tényleg mindegy, melyik telefont fogom meg, 1-2 évig ilyen szinten mind kisegít?

2022. szept. 26. 13:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
MediaMarkt vagy emag és veszel egy kártyafüggetlen telefont, aminek van 2 év garanciája
2022. szept. 26. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
50K-ért ne vegyél csak használtat. Cubotot messziről kerüld, mert egy gusztustalan, hazudós cég(tényleg, hazudnak a telefonjaik paramétereiről). 70K-ért, már kapsz talán valamit. (Honor 50 lite, Xiaomi Redmi 10, Realme 8) Ezek már használhatóak, egész jól. Vagy esetleg vehetsz telefont használtan, egy gsm üzletből. Ott garanciát is adnak. Használtan, az Apple márkát javaslom, mert sokáig van hazzájuk rendszerfrissítési támogatás. A Samsung sem rossz, de ott csa az újabb modellekre adnak hosszú szoftvertámogatást. Szóval, ha Samsung mellett döntessz, akkor max 1-2 éves telefont vegyél.
2022. szept. 26. 14:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam apple telefonon is, de használtan 100 alatt csak aa nagyon régi, lelakottak vannak.

Köszönöm!

2022. szept. 26. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy veszel új kijelzőt a P40 Lite-ra kb 20 ezerért, és kicseréled (vagy megkéred egy hozzáértő haverodat két sörért)?
2022. szept. 26. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Van is egy vonzó ajánlatom számodra ez pedig nem más mint az iPhone 14 Pro Max 1Tb☝️🙂
2022. szept. 26. 15:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég vettem Xiaomi-t 40 helyett 20-ért. Bevittem a boltba egy 3G-s régi telót, az állam meg fizette a maradék 20-at. Nekem megfelel a teló.
2022. szept. 26. 15:29
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

ezt hogyan csináltad?

Olvastam erről a 40 ezres támogatásról, de ott kellett hívást is indítani a telefonról, ez pedig nem teljesül nálam.

2022. szept. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!