Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Legjobb fotós telefon melyik...

Legjobb fotós telefon melyik kiránduláshoz,jó képekhez?

Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A Samsungokra és iPhone-okra egyaránt általánosságban jellemző a jó kamera! Kérdés hogy mennyi pénzed van rá és hogy melyik rendszer jön be jobban.
2022. szept. 22. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a keret és mi egyebet várnál el a telefontól?

Most hibába mondom neked, hogy vegyél egy iPhone 14 Pro Max-ot, vagy egy Samsung S22 Ultrát, ha te ezeknél kisebb telefont akarsz, vagy negyed ennyibe kerülőt.

2022. szept. 23. 00:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Törlesztőre hoznám ki. Kb. 10-15e max, amit havonta tudnék rá szánni.

Szolgáltató Xiaomi mondta, azok milyenek?

2022. szept. 24. 04:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Fotozok, sokat kirándulok. Szeretnék szép képeket. Ez a legfontosabb számomra
2022. szept. 24. 04:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja hogy szolgáltatótól. Akkor ez viszont függ attól is, hogy melyik szolgáltatónál vagy, mivel nem teljesen egyforma a kínálatuk, illetve hogy mennyi a hűségidő!

De például ha benne van az opcióban, akkor Samsung Galaxy A52s-t ajánlok, vagy A53-at, nem csak önmagukban nagyon jók, de kamerában is!

A Xiaomik általánosságban ha nem is tökéleteset, de egész jó képeket csinálnak főkamerával, a széleslátószögű kamerájuk viszont nagyon gyatra!

2022. szept. 24. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Köszönöm. Törlesztőre hoznám ki. Kb. 10-15e max, amit havonta tudnék rá szánni."

És mennyi a behopp? Mert gondolom, attól is függ, hogy mennyi lesz a törlesztő. Meg hát igen, a szolgáltató is kéne.

Most csak rápillantottam a Telekom kínálatára és minden keresgélés nélkül azt látom, hogy a sima iPhone 13 15-16 ezres havidíjjal elhozható, a Samsung S22 is 11-12 ezerért. Ha ezek beleférnek, akkor én biztosan nem szenvednék egy Xiaomival. (Volt nekem is Xiaomi telefonom, bőven a drágább fajtából, de sokkal jobb képeket készít a jelenlegi iPhone 13-mam és a családban lévő S szériás Samsungok közül is bármelyik, mint az.)

2022. szept. 24. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Telekom a szolgáltató. Beugróm nincs, régi ügyfél vagyok. Szerettem volna új telefont, csak nem tudtam milyet. Samsung lesz, annyit eldöntöttem. Holnap körül nézek a tekekomnál

Köszönöm a segítséget

Xiaomi nekem se nagyon jön be, csak mikor múltkor érdeklődtem, nagyon mondogatták

2022. szept. 25. 05:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor én az S22-őt, vagy esetleg az eggyel régebbi S21-et ajánlanám, már ha kínál még olyat a Telekom (és olcsóbban).

Az S22+ és S22 Ultra még jobb, de azok nagyobb méretűek is (nem tudom mekkorát szeretnél) és drágább is a törlesztőjük.

De egy S22-vel nem igazán tudsz melléfogni. Talán annyiban jobb az iPhone 13, hogy jobb az üzemideje, de átlag felhasználással az S22 is ki fog bírni egy napot, gondolom kirándulás közben sem percenként akarsz három képet lőni. Cserébe az S22-őn van optikai zoom, az iPhone 13-man pedig csak digitális.

2022. szept. 25. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!