Miért van néhány telefonban barométer? Mi célt szolgál?
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 15:51
2/24 A kérdező kommentje:
1. Tisztában vagyok azzal, hogy mi az a barométer. Azt nem tudom, hogy egy telefonban mi értelme van?
2022. szept. 21. 16:21
3/24 anonim válasza:
Ugyanaz az értelme mint máshol.
4/24 anonim válasza:
Hármas tökéletes válasz! Tetsuik! :-)
A légnyomás változásából tudsz következtetni az időjárás változásaira, de azt Te is írtad hogy tudod mire való.
6/24 Szirty válasza:
Magasságot is lehet számolni a segítségével.
A telefonokban van sok más funkció is amikkel kapcsolatban feltehetnéd ugyanezt a kérdést.
Alapvető célja mindegyiknek az hogy eladhatóbbá tegyék a készüléket (profit).
7/24 anonim válasza:
Igen ez is pontosan így van, ha ez egyik gyártó beleteszi, beleteszi a másik is abba a kategóriába.
Igen a GPS ebből számolja a magasságot, ez igaz.
8/24 anonim válasza:
A magasságmérés miatt. A jobb okosórákban is van, a kerékpárkompúteremben is van és a 10 éves túragpsemben is van. Filléres dolog és jó adatforrás. A GPS--nél pontosabb magasságmérés érhető el vele.
9/24 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2022. szept. 21. 18:48
10/24 anonim válasza:
méri a barmokat, végül is ez egy
okos mobil, és a juhászok munkáját is megkönnyíti.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!