Samsung A53 ról mi a véleményetek? Tudom nem egy S22 Ultra, de azért vállalható képeket lehet vele készíteni? Mennyire jó készülék?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 21:36
1/5 anonim 

válasza:

A Samsung azon telefongyártók egyike, amelyik általánosságban jó kamerát tesz a telefonjaiba, és ez alól az A53 sem kivétel! Olvasd el a Mobilaréna tesztjét róla, és ott a kamera tesztképeit ki is tudod nagyítani!
Viszont bár nem akarlak lebeszélni róla, de az A52s még mindig jobb telefon nála: a processzora sokkal gyorsabb, de mégis annyival takarékosabb, hogy a kisebb akksi ellenére is ugyanannyi az üzemideje + van rajta Jack-csatlakozó is, minden másban meg teljesen azonosak!
2/5 anonim 

válasza:

Igen, az az igazság hogy hiába újabb az A53, az A52s még mindig jobb.
3/5 anonim 

válasza:

Inkább a52s. Jobban megéri. Egyébként jó a kamerája.
4/5 anonim 

válasza:

Én júliusban vettem A52s-t, nagyon meg vagyok elégedve vele. Gyönyörű képeket készít, gyors, nagyon szép kijelző, tökéletes működés. Akkor ezek szerint az A53 sem lehet rossz. :)
5/5 anonim válasza:
Nem rossz telefon.Nekem van egy gyors van h 3 napot is ki bír az akkuval.de az érintő kijelzőre vigyázzni kell mert könnyen törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!