Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung health számolta a...

Samsung health számolta a lépéseimet, xiaomi hasonló appja, csak akkor ha beállítok gyaloglást, futást, miért?

Figyelt kérdés

Tegnap használtam először, igaz, csak ma regisztráltam rá, de továbbra sem számol sima lépéseket, valamint regnap, amikor futottam nem beszélt (samsung pl 500 méterenként bemondta hol tartok, átlagsebesség stb).

Valamit még be kell állítanom, vagy ez tényleg ostobább, mint a Samsung hasonló appja?

2022. szept. 20. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Telepítsd a Samsung appot ha az tetszik.
2022. szept. 20. 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam múltkor, ha jól emlékszem nem sikerült valami miatt telepíteni, vagy elindítani, vagy belépni, valami. Lassan két éve lecseréltem a telefont, de most már tényleg úgy éreztem, hogy hiányzók valami ehhez hasonló applikáció. A csere után egyből próbáltam a xiaomit, akkor azzal még addig sem jutottam el, mint most, mondom nekem a Samsung kell, de az sem sikerült, ezért hagytam a fenébe. Azért köszi!
2022. szept. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!