Fél éves Iphone 13 akksi egészsége 1%ot csökkent, mi lehet az oka? Másnak is csökkent ilyen hamar?
Fél év alatt 1% az kifejezetten jó. Nagyon lassú romlás. Egy telefon akkuja, ha napi használatban van, maximum 3-4 évet szokott kibírni. Úgy értem, akkor szokás rossznak minősíteni, ha már 60-70% körüli a kapacitása. Ez azt jelenti, hogy fél év alatt kb 4%-ot csökken az akku.
Szóval kifejezetten örülj ennek az 1%-nak. Akkor se lepődj meg, ha később ez a romlás gyorsulni fog, és egy éves korára nem 2%, hanem 3-4% csökkenés lesz.
"Fél éves Iphone 13 akksi egészsége 1%ot csökkent... hogyan lehet ezen segíteni hogy ne romoljon gyorsan?"
Számoljunk.
fél év 1%
25 év 50%
Addig nem tart az akku. Tehát az 1 %-odnak örülhetsz.
Ha igazán jót akarsz, ne nézegesd többet.
Lehet hogy ez az illető eladta az A52-t, és most iphone-t vett helyette.
Reméljük ez a kérdés itt nem lesz ennyire túltolva:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
"...mi lehet az oka?"
Az elhasználódás?
Egy éve a megjelenésekor vettem az iPhone 13-amat, nem szoktam nézegetni a kapacitását, de most megnéztem, de nekem még 100%-on van mindig.
Ahogy a hármas írja, nem olyan nagy tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!