Aki fikázza az iphoneokat az miért teszi? Rengeteg android telefont próbáltam, csalódtam mindben, az iphoneokban meg sosem. Szerintem tökéletes és megbízható. Mit lehet rajta nem szeretni?
"Mit lehet rajta nem szeretni?"
Az árát...
#5 "nem fog belassulni mert minden egyes modellhez külön hozzáigazítják a szoftvert hogy biztosan ne legyen hardveres limitáció"
Akkor ezek szerint az Apple potyán fizetett ki 113 millió dollárt azért, mert a (letilthatatlan) frissítésekkel a régebbi modelleket szándékosan lassították, hogy az emberek vegyék helyette az újabbat.
Persze kínjukban ráfogták, hogy az akkumulátor kímélése miatt csinálták.
Kinek mi vált be.
Bár az tény, hogy az Apple sokszor évek után kiáltja ki, hogy "innovatív új cucc" olyan dolgokra, amiket androidon már alap, hogy meg tudok csinálni.
Pl. még feltételezni sem mertem volna, hogy az iphone-on eddig nem volt AOD...
Amikor kijött az iphone 13 széria, egy haverom megvette a 13 Pro Max 1TB-t.
Alig 5 perc alatt 3 dolgot találtunk amit az én 2020-as modell telefonom tud, de az iphone nem.
Igen, ez egyénfüggő, kinek mi vállt be! Én például Androidos vagyok, de rajtam kívül mindenkinek iPhone-ja van a családban. Mióta az előző telefonom tönkrement, 2 hónapja egy régebbi iPhone-t használok kölcsönbe, és nekem abszolút nem jött be az iOS, szerintem az Android sokkal egyszerűbb és közvetlenebb! Nem fikázom az iPhone-t, csupán leírtam a véleményemet! Én sosem váltanék iPhone-ra, a család többi tagja meg nem váltana vissza Androidra, mégis jól megvagyunk, mert az emberi kapcsolatok nem a telefonokon múlnak!
Mellékesen amúgy teljes mértékben osztom a #3-as és #4-es véleményét! Szerintem is eléggé túlárazott, a márkát nagyon meg kell fizetni, ugyanakkor teljesen másik rendszer, és ha valakinek az iOS jobban bejön, az úgysem sajnálja rá a pénzt!
De ha valaki fikázza az iPhone-t, nem támogatom, viszont látom benne az indokot: anno 2015 körül ez pont fordítva volt, az iPhone-osok úgy lenézték az Androidot, és ha valaki egy kérdésnél 2 különböző rendszerű telefon közül az Androidot ajánlotta, az iPhone-osok máris mindenféle külön érv nélkül 0%-ra lepontozták! Csak ezért, mert nem az iPhone-t ajánlotta! Nem csodálkoznék, ha ez a fikázás most a revans lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!