Mennyire megbízható a Facebook elérhető állapot funkciója?
Mindig látom hogy egy pasi egész éjjel fent van (zölden világít a neve mellett) néha inaktív fél -1 órára
de szinte mindig online-t mutat a FB, egész éjjel nyomja a FB-ot szerintetek?
Nem feltétlen. Pont ma jártam úgy, hogy próbáltam messengeren hívni a páromat, aki elaludt munkából, ahányszor megcsörgettem (és nyilván nem vette fel a lenémitott telefont), utána mindig kb 5-10 percekre zöld pöttyel aktívnak mutatta a telefon.
Nyilván a pasidat nem hívogatják egész éjjel, de szerintem ha aktív a net, és van interakció a fiókon (írnak neki, amit meg is kap), akkor felzöldíti a rendszer.
Hst nem tudom, nekem mindig azt mondja mindenki egész nap zöld vagyok. A munkatársaim meg hogy miért vagyok fent egész éjjel is....szerintem csak azért van mert nem kapcsolom ki a wifit a telefonon és nem zárom le véglegesen a messengert és fut a háttérben.
Amúgy ez engem is érdekelne .
Nem csak az hogy zöldnek mutatja de ott van h x perce volt elérhető
És éjjel is elérhető v pl 7-30 perce volt az...
Akkor ilyen sokszor fent van?
Mert ha együtt vagyunk akkor is sokat van a kezében a tel csak fura hogy mikor alszik?!
2, Rossz lehet úgy élni, hogy mindig a legrosszabbra gondolsz. :)
Azért az elég egyértelmű összefüggés, hogy X órája elérhető -> hívom -> zöldre vált -> 5-10 perc után meg arra, hogy X perce volt elérhető -> hívom -> zöldre vált stb...
Mellesleg én is folyton elérhető vagyok amiatt, hogy kint vannak a chatfejek, és én ezt kifejezetten előnynek érzem, leginkább amiatt, hogy egy ideje valamelyik frissítés óta a messenger hajlamos nem kézbesíteni az üziket, ha nem fut épp a háttérben.
Semennyire. Én is kikapcsoltam.
Ez valószinüleg úgy történhetett, hogy be volt kapcsolva a gépe és azon meg volt nyitva a facebook egy tabon.
Csak buta emberek foglalkoznak azzal, hogy a másik épp mit csinál, hol van, miért nem ezt vagy azt csinál. Az már a szánalom csimborasszója amikor ilyen face állapotjelzések miatt párkapcsolatok mennek tönkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!