Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire megbízható a Facebook...

Mennyire megbízható a Facebook elérhető állapot funkciója?

Figyelt kérdés

Mindig látom hogy egy pasi egész éjjel fent van (zölden világít a neve mellett) néha inaktív fél -1 órára

de szinte mindig online-t mutat a FB, egész éjjel nyomja a FB-ot szerintetek?

2022. aug. 26. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen. Pont ma jártam úgy, hogy próbáltam messengeren hívni a páromat, aki elaludt munkából, ahányszor megcsörgettem (és nyilván nem vette fel a lenémitott telefont), utána mindig kb 5-10 percekre zöld pöttyel aktívnak mutatta a telefon.

Nyilván a pasidat nem hívogatják egész éjjel, de szerintem ha aktív a net, és van interakció a fiókon (írnak neki, amit meg is kap), akkor felzöldíti a rendszer.

2022. aug. 26. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
1. Vagy átb.sz a párod :D Elvileg elérhetőnek akkor mutat, ha nyomkodod a telefont, és ehhez nem feltétlen kell belépni a messengerbe.
2022. aug. 26. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Hst nem tudom, nekem mindig azt mondja mindenki egész nap zöld vagyok. A munkatársaim meg hogy miért vagyok fent egész éjjel is....szerintem csak azért van mert nem kapcsolom ki a wifit a telefonon és nem zárom le véglegesen a messengert és fut a háttérben.

Amúgy ez engem is érdekelne .

2022. aug. 26. 22:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem csak az hogy zöldnek mutatja de ott van h x perce volt elérhető

És éjjel is elérhető v pl 7-30 perce volt az...

Akkor ilyen sokszor fent van?

Mert ha együtt vagyunk akkor is sokat van a kezében a tel csak fura hogy mikor alszik?!

2022. aug. 26. 23:12
 5/9 anonim ***** válasza:

2, Rossz lehet úgy élni, hogy mindig a legrosszabbra gondolsz. :)

Azért az elég egyértelmű összefüggés, hogy X órája elérhető -> hívom -> zöldre vált -> 5-10 perc után meg arra, hogy X perce volt elérhető -> hívom -> zöldre vált stb...

Mellesleg én is folyton elérhető vagyok amiatt, hogy kint vannak a chatfejek, és én ezt kifejezetten előnynek érzem, leginkább amiatt, hogy egy ideje valamelyik frissítés óta a messenger hajlamos nem kézbesíteni az üziket, ha nem fut épp a háttérben.

2022. aug. 26. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én kikapcsoltam az elérhető állapot mutatását, mert mindig "számon kérték" hogy miért nem válaszolok azonnal, meg hogy most nem dolgoznod kellene e, hogy hogy fönt vagyok?:( Úgy hogy szabin vagyok ba..meg!
2022. aug. 27. 07:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Semennyire. Én is kikapcsoltam.

Ez valószinüleg úgy történhetett, hogy be volt kapcsolva a gépe és azon meg volt nyitva a facebook egy tabon.

Csak buta emberek foglalkoznak azzal, hogy a másik épp mit csinál, hol van, miért nem ezt vagy azt csinál. Az már a szánalom csimborasszója amikor ilyen face állapotjelzések miatt párkapcsolatok mennek tönkre.

2022. aug. 27. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem megbízható! Egyik kolléganőmnek nincs mobilnetje, mégis egész éjszakásban elérhetőnek mutatta a messenger. Egyik ismerősre meg most kérdeztem rá,hogy letiltott(megint)? , Mert neki meg teljesen eltűnt az állapotjelzés.
2022. aug. 27. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindig is megbízhatatlan volt
2022. aug. 27. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!